Echipament

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Magazinul de biciclete DragZone este localizat aproape de centrul Bucurestiului pe Str. Nerva Traian Nr. 12 si ofera mai multe tipuri de Biciclete Drag si Trek , componente de biciclete, accesorii ,vestimentatie si echipament in domeniu de la producatori consacrati

Producători

Echipament

Echipament

Echipament Contine 139 produse.

Subcategorii

 • Portbagaje Auto

  Suporti de biciclete pentru transport cu masina. Ia-ti bicicleta cu tine, oriunde mergi.

 • Trainere si Rolere

  Mentine-te in forma cu marea varietate de home-bike trainere, mai ales in lunile de iarna cand nu te poti plimba afara.

 • Casti ciclism

  Casti de bicicleta pentru toate varstele. Castile de bicicleta sunt cele mai importante piese de protectie ce pot fi cumparate. Avem diverse tipuri de casti, de la cele clasice de mountainbike, de cursiere, full-face pentru downill cat si pentru BMX si skate-style (role/skateboard)

 • Protectii

  Armuri complete, genunchere, cotiere si manusi. O armura de calitate este usoare si nu reduce mobilitatea, ce ofera protectie si confort ciclistului. Poti aborda traseul cu mai mare incredere, stiind ca in cazul unui accident porti o armura potrivita. Aceasta scade riscurile unei accidentari grave ce ar putea duce la incetarea mesului cu bicicleta.

 • Ochelari de soare sport

  Ochelari casual sau sport, pentru mersul pe bicicleta dar potriviti si pentru alte sporturi

 • Imbracaminte

  O gama larga de imbracaminte sport si casual.

 • Incaltaminte

  Pantofi de bicicleta sau alte sporturi. Pantofii de bicicleta sunt special creeati ca si incaltaminte specifica. Sunt stiluri diferite atribuite fiecarei categorii de concurs in parte. Sunt doua tipuri principale de pantofi de bicicleta: pentru cursiere si pentru mountainbikeuri. Cei pentru cursiere sunt construiti doar pentru a pedala pe picicleta, insa cei pentru mountainbike sunt acceptabili de a merge in ei pe distante scurte, pentru ca sunt construiti sa fie mai rezistenti, din cauza naturii mai agresive a laturii sportive.

 • *** Produse iarna ***

  Imbracaminte si accesorii de iarna: Casti de iarna, masti, protectii si incalzitoare, de la 59.00 lei.

 • Rucsaci si ghiozdane

  Rucsaci pentri ciclism sau alte sporturi.

pe pagina
Se afiseaza 1-24 din 139 articole
Se afiseaza 1-24 din 139 articole